Om GoGreece.dk

Vores vision

GoGreece er Danmarks nye rejseguide til Grækenland og de græske øer. Vi er vilde med Grækenland og har i flere år lavet rejseguides til nogle af de små ukendte græske øer. Men det skal selvfølgelig ikke stoppe her. Vi vil have hele Grækenland med, og GoGreece er kulminationen på vores mål om at lave Danmarks bedste rejseguide til Grækenland og alle de græske øer.

Vi sørger for at du har al den information du har brug for, når du skal planlægge din næste ferierejse til Grækenland. Vi har selv rejst på egen hånd i årevis, så vi ved hvor nemt det er, og kan samtidig videregive vores bedste tips.

Hjerteligt velkommen til Danmarks bedste rejseguide til Grækenland – GoGreece.dk.

Vi er ikke et rejsebureau

Bemærk at GoGreece ikke er et rejsebureau. Vi kan ikke sælge dig en rejse til Grækenland, selvom vi gerne ville. I stedet kan du lade dig inspirere af vores rejseguides til at finde et hotel som du så booker på egen hånd.

Vi vi typisk have indgået aftaler med forskellige rejsepartnere, om at vi får en provision, når en af vores brugere køber et hotelophold, en flybillet etc. hos dem. Det kunne være websider som Booking.com, Hotels.com eller tilsvarende. Ingen af vores partnere har indflydelse på det indhold vi skriver. Der er alene tale om at vi får provision for at henvise besøgende, som vi under alle omstændigheder ville henvise. Ingen af vores aftaler medfører dyrere priser for vores brugere.

Mød folkene bag GoGreece.dk

Tine Vogel – indhold. Har rejst i Grækenland siden 1975 og har stort kendskab til landet og den græske kultur. Snakker græsk til husbehov, og har i en periode arbejdet i Grækenland på et projekt med truede havskildpadder på det græske fastland og på de Ioniske Øer.

Martin Wolsing – indhold, SEO og webdesign. Har rejst fra Grønland i nord til Mauritius i syd – og en hel del midt i mellem. Bl.a. et års sejlerferie i Middelhavet med hele familien. Har solid erfaring med webdesign og produktion af webjournalistik.

Nøjagtigheden af vores oplysninger

Vi gør alt hvad vi kan for at sørge for, at alle vores informationer og oplysninger hele tiden er korrekte. Tingene kan dog hurtigt ændre sig, så derfor skal oplysninger om priser, åbningstider, flyafgange og så videre beskrevet på GoGreece.dk kun betragtes som vejledende. Sørg altid for selv at tjekke informationerne inden du bestiller noget.

Annoncering og samarbejde

Er du interesseret i at annoncere på GoGreece.dk eller ønsker at samarbejde med os, så kan du kontakte os via vores kontaktformular, se herunder.

Kontakt

Vil du kontakte os, så klik her: Kontakt GoGreece

Privatlivspolitik og Cookies

Her finder du information om cookies samt vores privatlivspolitik.

Udgiver

GoGreece.dk udgives af:

Wolsing Media
Under Himlen 8
4500 Nykøbing Sj.

CVR: 31531748