Overnatning på Samothrake

Der er flest overnatningssteder i havnebyen Kamariotissa og dernæst i hovedbyen Chora. I havnebyen er der også mest liv både i dag – og aftentimerne. Hvis du vil have lidt mere fred og ro bør du søge lidt væk fra havnepromenaden i Kamariotissa. Hvis du vil lidt udenfor byområderne er både Palaiopoli og Therma et godt bud. Her er nogle forslag til overnatningssteder på Samothrake.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Saonisos

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Lidt tilbagetrukket fra det værste mylder ved havnen i Kamariotissa ligger dette lejlighedskompleks. Der er studiolejligheder med plads til op til 4 personer. Værelserne har enkel indretning med terrasse eller altaner med udsigt til bjergene. Fint udendørsareal.

Link til booking

Aeolos Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hotel ligger i udkanten af havnebyen Kamariotissa med gåafstand til byen, så man ikke er langt fra byens muligheder. Hotellet har en fin og frodig have. Værelserne er enkelt indrettede og har balkon med udsigt til bjerge eller til havet på øens vestlige kyst. Der er kort til stranden.

Link til booking

Georges House

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette fine lille hus ligger super godt placeret midt i hovedbyen Chora, lige ud den stenbelagte gade. Det er rigtigt hyggeligt, og du er tæt på caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder. Lejligheden er pænt og enkelt indrettet. Der er 4-5 km til havnebyen.

Link til booking

Villa Maria

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Villa Maria ligger 200-300 m udenfor Chora i rolige omgivelser. Huset er rustikt og har en herlig stor terrasse hvorfra der er udsigt til byen og bjergene. Huset har et soveværelse, og flere sengepladser i opholdsrummet. Plads til op til 5 personer.

Link til booking

The Fig Tree House

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Et stort og rustikt hus beliggende midt i hovedbyen Chora og med plads til fire personer. Der er en fin balkon med udsigt til både by og hav. Herlig rekreativ terrasse og lille have. Her er man tæt på caféer, restauranter og indkøbsmuligheder.

Link til booking

Samothraki Village

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette lækre resort ligger i byen Palaiopoli 4 km fra havnebyen i et roligt område tæt på stranden. Udover pool med børneafdeling er der motionsrum og mod betaling sauna, spa-bad og massage. Der er restaurant på stedet. Alt i alt et sted der lægger op til selvforkælelse.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.