Foto: Irida Boutique Hotel

Overnatning i Parga

De fleste charterrejsende til Parga bor på hoteller ved Valtos-stranden, omkring bystranden eller et stykke oppe i selve Parga by. Man kan ikke sige at nogle områder er bedre end andre, det handlere mere om, om man vil bo tæt på byens faciliteter eller tæt på stranden.

Tager du turen på egen hånd, hvilket kan anbefales, så sørg for at booke hjemmefra. Mange overnatningssteder bliver nemlig hurtigt reserveret af charterselskaberne.

Herunder er de overnatningssteder vi anbefaler i Parga.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

El Mar House Parga

Wi-FiFamilierumPoolStrand

El Mar er en ferievilla med sublim beliggenhed direkte ud til Valtos-stranden i Parga. Her er to soveværelser, køkken samt to badeværelser. Fra villaen er der en unik udsigt over Parga og Det Ioniske Hav. Plads til 7 personer.

Link til booking

Irida Boutique Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Et af Pargas bedste hoteller. Gennemført lækkert og god beliggenhed i smukke omgivelser i centrum af Parga. I gåafstand fra alt og kun 100 m til bystranden. Lækker morgenmad er inkluderet. Skønt poolområde og snackbar.

Link til booking

Bella Vista

Wi-FiFamilierumPoolStrand

På Bella Vista får du utroligt meget for pengene. Det ligger omgivet af citronlunde 2-3 km fra Parga by, men mindre end 10 min. gang fra Lichnos-stranden. Flere spisesteder inden for 300 m. af hotellet. Poolområde med snackbar.

Link til booking

Residence La Scala

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Budgetvenligt hotel beliggende blandt oliventræer på skråningen ovenfor Parga med god udsigt over byen og havet. Rolige omgivelser væk fra byen, men stadig kun 900 m til stranden og centrum. Rummelig værelser og imødekommende personale.

Link til booking

Flere overnatningssteder i Parga

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Ud over vores anbefalinger der er mange flere overnatningsteder i Parga. Da byen er populær, ryger de bedste steder dog hurtigt, især tæt på stranden, så bestil i så god tid som muligt.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.