Overnatning på Ægina

Ægina er en lille ø, der grundet den korte afstand til Athen er et yndet weekend-udflugtsmål for mange Athenesere, og der er derfor mange overnatningssteder at vælge mellem. De fleste ligger i havnebyen Ægina by, i den populære strandby Agia Marina, i den hyggelige sommerby Perdika og dernæst jævnt fordelt over de mindre byer på nordkysten og lidt ved de små bugter på vest- og østkysten. Herunder er vores forslag til steder hvor du kan overnatte på din ferie på Ægina.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Ægina by

Hotel Aegina

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette lille og hyggelige byhotel ligger i en af gaderne bag havnen, og er dermed tæt på både strand, caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder. Værelserne er smagfuldt indrettede og nogle har balkon. Der er morgenmadsbuffet.

Link til booking

Ellanion Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Byhotellet her ligger på et hjørne et par gader bag havnen i havnebyen. De ganske pæne og enkle værelser har balkon og køkken med det hele. Herfra er du tæt på caféer, spisesteder, indkøb og to mindre strande.

Link til booking

Overnatning i Agia Marina

Hotel Karyatides

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette mellemstore hotel ligger midt i Agia Marina og ganske tæt på stranden, caféer, spisesteder og indkøb. Værelserne har balkon, hvoraf nogle er med havudsigt. Hotellet har egen bar og gårdhave med siddepladser, og så er der morgenmadsbuffet.

Link til booking

Esperides Maisonettes

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette lejlighedskompleks ligger lidt tilbagetrukket fra strandområdet, og ligger derfor i et mere roligt område af byen. Lejlighederne har hvad du skal bruge, og der er balkon og pool i fællesområdet. Caféer, spisesteder, indkøb og strand er inden for gåafstand.

Link til booking

Overnatning i Perdika

Perdika Mare Guesthouse & Café

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette lille gæstehus, der er holdt i hyggelig kyklade-stil, ligger godt placeret på den nordlige kyst af Perdika by. En fælles solterrasse ligger lige ud til havet, og herfra kan du gå 15 m ned til havet, hvor du kan hoppe i vandet fra klipperne. Ellers er der 500 m ned til den lille lokale strand på sydsiden.

Link til booking

Angelina Boutique Escape

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette lækre lille hotel ligger i selve den lille fiskerby og dermed tæt på caféer, spisesteder og stranden. Stedet indbyder til selvforkælelse og afslapning. Flot fælles udendørsareal med pool og poolbar. Der er morgenmadsbuffet og mulighed massage-behandlinger. Værelserne er stilfulde og har balkon.

Link til booking

Overnatning i Souvala

Vrachokipos

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Stedets navn betyder “klippehave”, hvilket er meget velvalgt, da stedet ligger flot placeret på de rå klipper lige ud til havet på nordkysten. Der kan bades fra klipperne nedenfor. Ellers er der 500 m til byens strand samt caféer, spisesteder og indkøb. Vrachokipos er et specielt sted, hvor der er ro og hyggelig stemning.

Link til booking

Overnatning andre steder

Andre overnatningssteder på Ægina

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Ud over de nævnte tider, er der yderligere 200-300 hoteller, studios og viller på Booking.com at vælger i mellem i alle prisklasser.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.