Overnatning på Karpathos

Kapathos er en populær charterdestination og der er masser af muligheder for at finde overnatning på Karpathos. De fleste vælger at bo i Pigadia (Karpathos by), der ligger tæt på lufthavnen og har de fleste faciliteter i form af hoteller og spisesteder.

Der findes dog også mange gode hoteller og pensionater beliggende direkte på nogle af de mindre strande og i landsbyerne. Den lille badeby Lefkos er eksempelvis et rigtigt godt alternativ, hvis du vil slappe mere af.

Herunder er de steder vi har udvalgt. Helt nederst finder du et link til samtlige hoteller og overnatningsteder på Booking.com.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Pigadia

Iris Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Fantastisk beliggenhed blot 10 m fra Vrontis-stranden i Pigadia men stadig i rimelig gå afstand af centrum. Her tilbydes enkelt indrettede ferieboliger med balkon. Her er er snackbar på stedet, men ellers ligger restauranter, caféer og barer 500 meter væk.

Link til booking

Regina Studios & Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette Hotel ligger i selve Pigadia omkring 150 meter fra havet. Stranden og centrum ligger 5-10 minutters gang. Steder er nyrenoveret og byder på 12 store værelser og 16 ferielejligheder. Alle med balkon og køkkenfaciliteter. Her er swimmingpool.

Link til booking

Overnatning i Lefkos

Blue and White Studios & Apartments

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Ferielejligheder med fantastisk beliggenhed ved stranden i Lefkos. Man kan næste ikke komme tættere på Det Ægæiske Hav uden at få våde fødder. Her er fem lejligheder med TV, gratis Wi-Fi, tekøkken og bad. Lejlighederne har balkon med havudsigt. Der er 2 minutters gang til butikker og spisesteder.

Link til booking

Overnatning i Arkasa

Montemar Studios & Apartments

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Montemar ligger 150 meter fra stranden i Arkasa og er omgivet af palmetræer. Her tilbydes veludstyrede lejligheder med balkon med udsigt over Det Ægæiske Hav eller bakkerne i Karpathos. Der er 5 minutters gang til restauranter og butikker og Karpathos Lufthavn ligger 10 km derfra.

Link til booking

Popi Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

400 m fra stranden i Arkasa ligger populære Popi Studios. Her er en flot gård med swimmingpool, sol-teresse og snackbar. Det hele omgivet af grønne planter. Her er morgenmadsbuffet og i løbet af dagen kan der købes kaffe, drikke og lette måltider i snackbaren.

Link til booking

Overnatning i Diafani

Maistrali Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Familiedrevet sted der især skal fremhæves pga. den venlige og imødekommende betjening. Maistrali ligger på den charmerende nordlige del af Karpathos. Stedet ligger direkte ud til stranden i Diafani og her er masser af spisesteder i nærheden.

Link til booking

Overnatning andre steder på Karpathos

Flere hoteller på Karpathos

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Der er mange andre overnatningssteder på Karpathos end dem vi har nævnt ovenfor. Her er et link til dem alle.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.