Overnatning på Nisyros

Udbuddet af overnatningsstedet er ret lavt på Nisyros sammenlignet med de fleste andre græske øer. Årsagen er, at de fleste turister kommer som dagsturister fra Kos, og derfor ikke har behov for overnatning. Der findes dog flere udmærkede steder – flest i Mandraki.

Du findes vores anbefalinger herunder.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Nikia

Maria Eliza

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Skønne og traditionelt indrettede lejligheder med god udsigt tæt på vulkanmuseet i Nikia. Huset er traditionelt indrettet med rå stenvægge, fritliggende træbjælker og indbyggede sofaer. Der findes restaurant såvel som et minimarked tæt på. Huset er i to etager, hver med to separate soveværelser og køkken.

Link til booking

Overnatning i Emporeios

Moustafa Stone House

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette flotte og rustikke stenhus ligger på toppen af et bjerg i Emporeios med en fantastisk udsigt over øen og havet. Der er god plads i huset, der kan rumme op til 8 personer, og indbyder derfor til stor-familieferie. Lækker indretning med alt hvad man skal bruge.

Link til booking

Overnatning i Mandraki

Porfyris

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Familiedrevet hotel beliggende i en roligt område i gåafstand fra det centrale torv i Mandraki og med 200 m. til stranden. Værelserne er ikke så store, men standarden er fin. På hotellet er der swimminpool og snackbarbar der serverer drinks og kaffe.

Link til booking

Old Traditional House

Wi-FiFamilierumPoolStrand

I dette gamle hus får du fornemmelsen af at være lokal i Mandraki. Det er meget autentisk og familien der udlejer huset bor ovenpå. Her er alt hvad du skal bruge. Huset ligger tæt på havnen og stranden og har plads til 3 personer.

Link til booking

Flere overnatningssteder på Nisyros

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Kunne du ikke finde et egnet sted blandt vores forslag ovenfor, så er her en oversigt over alle de cirka 20 overnatningsteder der findes på Nisyros.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.