Overnatning på Symi

De fleste hoteller og overnatningssteder på Symi en centreret i Symi by og i særdeleshed omkring havnen. I havneområdet Gialos er det typisk moderne studios man finder, mens der længere oppe i det der hedder Chorio typisk tilbydes mere traditionelle pensionater. Derudover er der et fint udvalg af overnatningssteder ved Pedi og enkelte andre muligheder på resten af øen.

Mange hoteller bliver booket af charter-bureauerne, så det befales at du reserverer på forhånd, hvis du kommer på egen hånd i højsæsonen.

Herunder finder du beskrivelser af nogle udvalgte hoteller, studios og pensionater.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning Symi by

Iapetos Village

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Iapetos Village ligger 200 m fra havnen centralt i Symi by og består af en gruppe flotte traditionelle stenhuse omkring en smuk gårdhave med snackbar, swimmingpool, sauna og palmer. Det er ikke helt forkert, når hotellet betegner sig selv som en lille oase midt i byen.

Link til booking

Opera House

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Opera House ligger 200 m fra havnen og består af seks neoklassicistiske bygninger med 29 veludstyrede værelser/ferielejligheder. Alle værelser har aircondition samt balkon eller terrasse. Der serveres morgenmad i hotellets have.

Link til booking

Overnatning i Pedi

Pedi Beach Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Hotellet ligger godt placeret direkte ved stranden i Pedi, hvor du gratis kan benytte liggestole og parasoller. Hotellet har 54 værelser, der alle er med minibar, aircondition og balkon. Hotellet har egen taverna, der er åben fra morgen til aften. Det er muligt at booke med halv- såvel som helpension.

Link til booking

Overnatning i Emporios

Niriides Hotel Apartments

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Niriides Hotel Apartments ligger i Emporios ved en lille bugt 3 km nordvest for Symi by. Fra hoteller er der en fantastisk udsigt ud over bugten. Du kan både bo i værelser eller i en privat villa. På hotellet er der en lille snackbar. Morgenmad er inkluderet i prisen, og det samme er lån af solstole på stranden.

Link til booking

Flere overnatningssteder på Symi

Flere overnatningssteder på Symi

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Kunne du ikke finde et egnet sted blandt vores forslag ovenfor, så er her en oversigt over alle de omkring 150 andre overnatningsteder der findes på Symi.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.