Overnatning på Kefalonia

På Kefalonia er der rigtigt mange overnatningssteder at vælge imellem. De er fordelt over hele øen, men der er selvfølgelig flest ved kysterne. Du kan finde overnatningsmuligheder af enhver art på Kefalonia. Lige fra store resorts over mindre hoteller til enkle studios.

Start med at finde ud af i hvilket område af Kefalonia du har lyst til at bo i. Dernæst om du er til resorts med “all inclusive”, små familiære omgivelser, eller noget derimellem. Du finder en beskrivelse at nogle af vores favoritter og anbefale de steder herunder. Betragt dem som kvalificerede forslag, men lad dig endelig inspirere til at afprøve andre steder, hvis du har lyst.

De mest populære områder på Kefalonia er på den sydlige del af øen: Skala, Poros, Lourdas, Lassi, Svoronata og Katelios. Disse steder er forholdsvis tæt på lufthavnen, med Poros som det fjerneste sted med cirka 40 km afstand.

De mindre steder på den nordlige del af Kefalonia, som også er populære om sommeren, men som ikke har de store turist-resorts er Fiskado, Sami, Agia Efimia og Assos.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Fiscardo

Authentic Suites in Fiscardo

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Hvis du ønsker at bo lige midt i den populære fiskerby, så er dette sted et rigtigt godt bud. Her kan du sidde på altanen og nyde udsigten over den lille havn med det pulserende sommerliv. Indkøb og spisesteder er lige nedenfor, mens stranden kan er en kort gåtur væk.

Link til booking

Overnatning i Argostoli

Blue Paradise Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Blue Paradise Studios ligger i et roligt kvarter tæt på alting midt i Argostoli. Værelserne er fine og har balkon og de fornødenheder man har brug for. Der er 50 m til stranden og havnen, mens spisesteder og butikker ligger blot 100 m væk. Stedet ligger kun 7 km fra lufthavnen, og tilbyder lufthavnstransport.

Link til booking

Overnatning i Agia Efimia

G.Living 365

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Et rigtigt lækkert lejlighedshotel i den lille hyggelige havneby Agia Efimia. Her er kræset for indretningen, der giver besøgende en følelse af at være hjemme. Både strand og indkøbsmuligheder er indenfor kort gåafstand. Stedet har også familie-værelser. Der tilbydes lufthavnstransport.

Link til booking

Overnatning i Sami

Hotel Kyma

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Et lille hotel på havnens torv i den hyggelige by Sami. Værelserne er enkle og fine. Nogle med udsigt over havnen fra balkonen. Sami strand og den berømte Melissani-grotte er ganske tæt på og et par kilometer væk ligger Antisamos strand, som også er et besøg værd.

Link til booking

Overnatning i Poros

Hotel Oceanis

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hotel er godt til livsnydere. Der er en fantastisk udsigt over Poros, swimming pool, bar, morgenmadsbuffet og en strand ganske tæt på. De 16 værelser er fine, og har hvad man behøver. Stedet ligger ca. 25 km fra lufthavnen og tilbyder lufthavnstransport.

Link til booking

Overnatning i Lassi

Liberatos Village

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Liberatos Village er et lejlighedshotel med 12 lejligheder i Lassi. Der er to km til Argostoli og stranden Makris Gialos ligger indenfor gåafstand. Stedet har en stor swimming pool, bar og mini-marked.

Link til booking

Overnatning i Assos

Linardos Apartments

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Lejlighedshotel med en udsigt der slår det meste. Placeringen i den pittoreske by Asos, er intet mindre end fænomenal, hvis man er til små billedskønne omgivelser. Både strand og indkøbsmuligheder er indenfor kort gåafstand.

Link til booking

Overnatning i Skala

Natalie’s Hotel & Apartments

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Helt nyt lejlighedshotel i feriebyen Skala. Lejlighederne er enkle, stilfulde og indbydende, med plads til op til fire personer. Den lækre strand er indenfor kort gåafstand og ligeledes er indkøbsmuligheder, café og spisesteder.

Link til booking

Overnatning andre steder på Kefalonia

Flere hoteller på Kefalonia

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Kunne du ikke lige finde noget du kunne bruge blandt vores forslag ovenfor? Der er heldigvis masser af andre spændende hoteller på Kefalonia.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.