Overnatning på Korfu

Da Korfu er et kendt turistmål og har været det igennem mange år, er her også mange forskellige overnatningmuligheder. Faktisk er der flere tusinde steder at vælge mellem. Det svære er derfor at finde hoved og hale i alle mulighederne.

På Korfu kan du finde alt fra store luksus resorts med swimming pool ved kysterne til små simple værelser i bjerglandsbyerne. Du skal bare finde ud af hvad du selv har lyst til, og hvor på Korfu du helst vil tilbringe din ferie.

Populære områder er østkysten nord for Korfu By (Dassia, Gouvia og Kontokali), Kavos på sydkysten og området omkring Glyfada-stranden som for eksempel landsbyen Pelekas.

Det siger sig selv, at vi ikke kan omtale alle muligheder her. Vi har valgt nogle områder ud og herunder finder du vores anbefalinger i disse. Men husk at der er mange flere, så lad dig endelig inspirere til at prøv noget andet.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Korfu By

Lemon Tree Old Town Corfu Apartment

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Denne hyggelige 2-værelses lejlighed ligger lige ned til en meget fin plads I hjertet af den gamle bydel I Korfu By. Her er en herlig atmosfære, og du er tæt på det hele, da butikker, caféer og spisesteder er indenfor kort afstand. Ude ved det gamle fort er der endda et par små steder hvor du også kan bade.

Link til booking

Philarmonic Orchestra Apartment

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Denne fine 1-værelses lejlighed ligger centralt i en af de små gader i Korfu Bys gamle stemningsfulde kvarter. Det er en fin og lys lejlighed med en lille altan. Lejligheden har alt hvad du skal bruge, og du er tæt på det hele herfra. Der er kort gåafstand til caféer, spisesteder, indkøb, seværdigheder og et par små strande.

Link til booking

Overnatning i Gouvia

Nautical House Inn

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Med gåafstand til den store marina og til stranden ligger dette hotel centralt placeret i Gouvia. Værelserne er pæne med enkel indretning og der er værelser med plads til op til 10 personer. Herlig børnevenlig pool. Tæt på caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder.

Link til booking

Egli Apartments

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hotel ligger i et roligt område og spektakulært placeret ude på en halvø ved den store marina i Gouvia. I flotte grønne omgivelser kan du nyde poolen og udsigten til den flotte bugt. Caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder er indenfor 2 km afstand.

Link til booking

Overnatning i Kavos

Olive Grove Resort

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Olive Grove Resort er et fint mindre hotel der ligger 100 m fra kysten og med 500 m til den gode lange strand. Værelserne er pæne og enkle, og der er restaurant og pool-bar på stedet. Resortet ligger i udkanten af Kavos i nogenlunde rolige omgivelser blandt oliventræer. Caféer, barer, spisesteder og indkøbsmuligheder er indenfor gåafstand.

Link til booking

Overnatning i Sidari

Del Mare Beach Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hotel ligger tæt på den ikoniske Canal d’Amour, og ganske tæt på stranden. Værelserne har en hyggelig dansk-sommerhus-stemning, og der er bar og restaurant på stedet, og der er pool med stort sol-terrasse-område. Der er flere caféer, barer og spisesteder i nærheden.

Link til booking

Overnatning i Liapades

Anna Pension

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Denne hyggelige pension ligger udenfor Liapades by men nede bag stranden. Fra rolige omgivelser i en lille have, er der herlig udsigt til den flotte bugt. Der er 1 km til Liapades by med indkøbsmuligheder, caféer og spisesteder. Flere strande er indenfor gåafstand.

Link til booking

Eirini’s House Liapades

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette fine og rustikke hus ligger i den rolige og autentiske Liapades by og med flere strande indenfor gåafstand. Indretningen er hyggelig og der er hvad du skal bruge. Der er også udendørs siddepladser. Indkøb, caféer og spisesteder er indenfor gåafstand.

Link til booking

Overnatning i Pelekas

Levant Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette er et lidt gammeldags hotel med en glimrende placering over Pelekas by med en herlig udsigt over havet. Der er fine udendørsarealer med pool og god udsigt samt bar og restaurant på stedet. Ellers er der flere caféer og spisesteder i nærheden. Der er cirka 3 og 4 km til gode strande i nærheden.

Link til booking

Suzanne’s Apartment

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Cirka 4 km udenfor selve Pelekas by men tæt på en af Korfus bedste strande (Glyfada) ligger disse lejligheder med en super udsigt til strand og hav, og alligevel er der en pool. Der er hvad du skal bruge i lejligheden, og der er bar og restaurant på stedet. Ellers er der flere caféer, barer og spisesteder i nærheden.

Link til booking

Flere hoteller på Korfu

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Ud over vores egne favoritter på Korfu tilbyder Booking.com et par tusinde. overnatningssteder yderligere på øen. Så du kan altså helt sikkert finde noget der passer til dine behov og pengepung.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.