Overnatning på Paxos

Paxos er en forholdsvis lille ø, og derfor er her ikke så mange overnatningssteder. Dem der er her fordeler sig primært på de tre byer Gaios, Lakka og Loggos.

De fleste overnatningssteder finder du i Gaios, da det er den største og mest populære by på Paxos. Her kan man vælge at bo midt i byen og tæt på havnen, hvor der helt sikkert er livligt i højsæsonen, da der kommer dagturister andre steder fra. Hvis du søger lidt ind i landet eller lidt udenfor midten af byen, kan du sagtens finde et roligt overnatningssted, hvor du stadig er tæt på det hele.

Mere roligt er der i den nordlige by Lakka, der dog også er en populær by på grund af den smukke bugt. Også her vil der forekomme dagsturister specielt fra Korfu, men der bliver mere roligt om aftenen. Så her kan du sagtens finde et overnatningssted, hvor der både er lidt liv i byen, men også fred og ro indenfor et forholdsvis lille område.

Færrest overnatningssteder finder du i den stille fiskerby Loggos, der emmer af hyggelig atmosfære. Selvom der kan være livligt omkring spisestederne ved havnen om aftenen, vil det ikke være til gene hvis man overnatter på steder tæt på havnen.

Du kan dog godt finde overnatningssteder udenfor de populære kystbyer på nord- og østsiden af Paxos, hvis du eksempelvis søger lidt ind og opad på øen eller sydøst for Gaios.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Gaios

Alia Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Et lækkert nyt hotel i hjertet af Gaios, hvor man er tæt på strand, spisesteder og indkøbsmuligheder. Der er tænkt meget over indretningen, som er moderne, enkel og stilren i flot kombination med de rustikke vægge. Lejlighed med plads til op til fire personer og fuldt udstyret køkken.

Link til booking

Paxos Blue

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Midt i en olivenlund lidt udenfor Gaios ligger Paxos Blue, der har flere fuldt udstyrede lejligheder med plads til familier. I smukke og rolige omgivelser kan du nyde livet her, og bade fra klipper nedenfor. Stedet er rigtigt lækkert med flotte udendørsarealer og en fantastisk udsigt over havet.

Link til booking

Nandia Studio & Apartment

Wi-FiFamilierumPoolStrand

I Gaios ligger dette lille sted tæt på alting i byen og med højst en km til forskellige strande. Hvis ikke du har de store krav til stil og indretning, så er stedet her ganske glimrende. Der er hvad du skal bruge, og her er en fin balkon og terrasse og hjemlig hygge. Stedet ligger i et roligt område.

Link til booking

Overnatning i Lakka

Limani Studio

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Limani Studio har en enestående beliggenhed, med en udsigt der er helt i top. Du kan sidde på altanen og kigge lige ned over den utroligt flotte bugt. Så kan du godt lade din smartphone blive i lommen for en stund. Stedet er hyggeligt og hjemligt, og strand, caféer og spisesteder er tæt på.

Link til booking

Bastas Hotel & Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette er et forholdsvis stort hotel med en større pool bag hotellet med poolbar der serverer drikkelse og snacks, samt fællesarealer og bar. Hotellet ligger ganske tæt på stranden og byens faciliteter, men ligger alligevel i et roligt område. Værelserne har en lille altan med udsigt over byen og bugten, hvis man læner sig lidt frem.

Link til booking

Overnatning i Loggos

Loggos Panoramic Views Electra

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Denne herlige lejlighed med plads til fem personer har en super god beliggenhed i den lille fiskerby. Fra balkonen har du udsigt over bugten, byen og havnen. Så bliver det ikke bedre. Lejligheden har alt hvad du skal bruge. Der er bar og bageri nedenfor, og du er tæt på byen og flere strande fra dette sted.

Link til booking

Antigoni Villas

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Denne villa ligger lidt udenfor Loggos og lidt inde i landet. Til gengæld har stedet pool, en fin terrasse, en herlig udsigt over havet og plads til fire personer. Der er ro og fred i de smukke udendørs omgivelser. Cirka en km til flere strande og to km til Loggos by.

Link til booking

Flere overnatningssteder på Paxos

Flere hoteller på Paxos

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Kunne du ikke lige finde noget du kunne bruge blandt vores forslag ovenfor? Der er heldigvis masser af andre spændende hoteller på Paxos.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.