Overnatning på Amorgos

På Amorgos er der rig mulighed for overnatning. De fleste overnatningssteder ligger i forbindelse med de tre primære byer: Havnebyen Aegiali, Chora og den anden havneby Katapola. Det er dog muligt at finde overnatningssteder udenfor disse tre oplagte steder, hvis lysten er til et mere solitært ophold. Hvis du ønsker at opleve det mere uberørte og traditionelle Amorgos, er for eksempel de charmerende landsbyer Tholaria og Lagada gode valg. Her er nogle forslag til overnatningssteder på Amorgos.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Aegiali

Pension Askas

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hotel ligger midt for i Aegiali-bugten, med flere gode strande i nærheden, tæt på havnen, og alligevel placeret i et roligt område. Der er fine værelser med udsigt til enten hav eller bjerge. Hotellet har egen restaurant og snack-bar, aftener med græsk musik og en frodig have. Der er caféer, restauranter og butikker indenfor gåafstand.

Link til booking

Theasis Suites

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette ekslusive hotel ligger over havnebyen Aegiali og har en fantastisk udsigt over bugten fra alle lejligheder. Her er tale om lækre lejligheder med enkel og udsøgt stil med privat spa-bad/mini-pool og balkoner. Hotellet er “kun for voksne” og ligger tæt på flere strande og havnebyen med caféer, spisesteder og butikker.

Link til booking

Overnatning i Katapola

Diasino Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hotel har en god placering over havnen i Katapola, og nogle af de fine og hyggelige værelser har udsigt dertil fra balkonen. Der er forskellige værelsestyper, og alle er pæne og stilfulde. Diasino ligger i rolige omgivelser, og strand, caféer, spisesteder og butikker er indenfor gåafstand. Ejerne har også en café et lille stykke derfra.

Link til booking

Anna Studio

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hotel ligger bag havnen i Katapola, og her er man tæt på det hele. Der er forskellige værelsestyper, og alle er pæne og enkelt indrettede, og der er hvad man skal bruge. Nogle har havudsigt fra balkonen, andre har udsigt til den store, fine og frodige have, hvor det også er muligt at nyde livet i smukke omgivelser.

Link til booking

Overnatning i Chora

Vorina Ktismata

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Disse bungalows ligger i udkanten af Chora i meget fredelige og smukke omgivelser, og appellerer til dem der sætter pris på æstetik, autencitet og ro. Huset er i traditionel kykladisk stil og har fine terrasser og balkoner, hvor den flotte udsigt til havet, naturen og byen kan nydes. Morgenmad af lokale råvarer. Chora med caféer, spisesteder og butikker er indenfor gåafstand. Stedet et godt udgangspunkt for vandreture i området.

Link til booking

Thomas Traditional House in Chora

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Lækkert indrettet gammelt byhus midt i Chora. Der er en 1. sals lejlighed med lille altan og en stuelejlighed. Begge har plads til 6 overnattende. Herfra er de hyggelige smalle gader, caféer, spisteder og butikker tæt på. Et godt sted at nyde den gode stemning i byen. Der er cirka 3 km ad vejen til en lille strand, og flere gode vandreture afgår fra Chora.

Link til booking

Overnatning i Tholaria

Vigla Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hotel er i den lidt luksuriøse afdeling med flotte og stilfulde værelser. Stedet har en flot beliggenhed ved indgangen til landsbyen Tholaria. Der er forskellige værelsetyper, alle med flot udsigt til enten hav eller bjerglandskab. En lille strand er 1 km væk, ellers er der pool på stedet. Hotellet har egen restaurant og snackbar. Flere vandreruter starter fra landsbyen, så hotellet er et godt udgangspunkt for vandring i landskabet.

Link til booking

Overnatning i Lagada

Kaminaki Amorgos

Wi-FiFamilierumPoolStrand

I udkanten af bjerglandsbyen Lagada ligger dette hotel med bungalows i rolige omgivelser. Alle lejligheder har herlig udsigt til bjerge og hav. De små bungalows med overdækkede terrasser er ganske fortryllende i deres kykladiske enkelhed. Der er gåafstand til den lille by med caféer og spisesteder. Stedet er et godt udgangspunkt for vandring i landskabet, og der er cirka 2 km til stranden i Aegiali.

Link til booking

Flere muligheder for overnatning på Amorgos

Flere hoteller på Amorg

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Kunne du ikke lige finde noget du kunne bruge blandt vores forslag ovenfor? Der er heldigvis masser af andre spændende hoteller på Amorgos.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i april 2021.