Overnatning på Andros

Andros har ikke, som mange af de andre Kyklade-øer, været så velbesøgt af internationale turister gennem tiden, og øen har derfor ikke haft så stort et tiltag for at tækkes turisters behov for overnatning og underholdning. Andros har været sin egen ø, og netop derfor er den også interessant at besøge for dem der besøger Grækenland, for at opleve Grækenland.

På Andros kan du altså både opleve noget helt oprindeligt, specielt i bjerglandsbyerne, men du kan også få dig et ophold i en herlig badeby ved en lækker sandstrand. Vi har her samlet nogle forslag til hoteller i nogle forskellige byer og områder på Andros.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Andros By

Neoclassical apartment

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Lige midt i den skønne havnebys hyggelige gader finder du denne charmerende lejlighed i enkel Kyklade-stil. Her er du tæt på de to bystrande og de spændende seværdigheder i Andros By. Også caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder er indenfor gåafstand.

Link til booking

Alkyoni Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Du skal lige over vejen, så er du på den ene af de to strande i Andros By. Resten af byens tilbud, som kultur og spisesteder, ligger ganske tæt på, så du kommer ikke til at savne noget her. Studioerne er i fin og enkel Kyklade-stil, med en herlig udsigt til havet og byen.

Link til booking

Overnatning i Batsi

Karanasos

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hotel ligger lidt trukket tilbage i fra byens puls, og du kan derfor være sikker på at få nattero. Hotellet er fint med den enkle Kyklade-stil og har værelser med balkon, hvoraf nogle har udsigt mod havet. Der er morgenmadsbuffet. Byen med caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder er indenfor gåafstand. Der 50 m til stranden.

Link til booking

Nora Norita

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette velplacerede lejlighedskompleks ligger i Batsi-bugtens vestlige del, overfor selve byen, og har herlig udsigt til denne og havet. Det ligger i et roligt område med 50 m ned til den lækre lille Kolona-strand. Ellers er der 400 m til bystranden og 1 km rundt langs bugten til byen, hvor der er caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder.

Link til booking

Overnatning i Gavrio

Andros Holiday Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette er et større hotel af lidt ældre dato med en flot og yderlig beliggenhed i Gavrio-bugten lidt udenfor selve byen. Hotellet byder på en stor pool, børnepool, restauranter, snackbar, lille privat strand, lille legeplads, solterrasse og tennisbane. Der er 500 m ind til byen med caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder.

Link til booking

Aktio Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Disse studios ligger i udkanten af Gavrio i et roligt område med 500 m til byen og 800 m til en lang og lækker sandstrand. Stedet har fine udendørsarealer samt hyggelige og enkle værelser med balkon med havudsigt. Spisesteder, caféer og indkøbsmuligheder er inden for gåafstand.

Link til booking

Overnatning i Ormos Korthiou

Villa Korthi

Wi-FiFamilierumPoolStrand

I denne villa er det muligt at leje forskellige typer af værelser eller lejlighed, alle hyggeligt og hjemligt indrettede. Stranden ligger på den anden side af vejen og byen starter efter 120 m langs kysten. Her er der både caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder.

Link til booking

Overnatning i Agios Petros

Aithra

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette lejlighedskompleks ligger mellem to af Andros’ bedste strande, og der er flere andre strande inden for gåafstand. De små huse har balkon med fantastisk udsigt, og det hele fremstår lækkert og afslappende. Der er 2,5 km til havnebyen Gavrio, hvor der er caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder.

Link til booking

Andre overnatningssteder på Andros

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Der er endnu flere overnatning steder, end dem vi anbefaler, på Andros. Besøg Booking.com og vælg mellem mere end 400 hoteller, studios og ferieboliger.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.