Overnatning på Folegandros

Folegandros er en ø, der endnu er forholdsvis ukendt for især ikke-græske turister. Alligevel er der overraskende mange overnatningssteder på øen at vælge mellem. Lige fra enkle værelser, over familielejligheder til regulære luksushoteller. Standarden er generelt noget højere end på mange af de andre græske øer.

De mest oplagte steder at bo på Folegandros er Chora og Karavostasi. Chora er øens største by. Her er flest faciliteter og mest liv. Det er også herfra der går busser til havnebyen samt rundt til øens strande. I havnebyen Karavostasi er der ligeledes mange faciliteter og man er samtidig i gåafstand til stranden. Vil du have mere fred og ro og mærke det autentiske græske hverdagsliv så er det And Meria, du skal vælge.

Uanset hvor du ønsker at bo, så sørg for at bestille dit værelse eller hotel i god tid, da der er rift om dem i sæsonen.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Karavostasis

Aeolos Beach Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hotel ligger ud til den lille stenstrand i Karavostasis og har derfor en glimrende udsigt udover havet. Det er et lækkert sted med gårdhave og hvor alt er indenfor gåafstand. Værelserne er fine og af forskellige størrelser, nogle med plads til fire personer.

Link til booking

Vrahos Boutique Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Et virkeligt lækkert hotel med flot beliggenhed i havnebyen tæt på stranden. Dette er stedet, hvis man ikke vil gå ned på komfort. Der er morgenmadsbuffet på terrassen med udsigt over bugten. Nogle af værelserne har udendørs spa-bad på egen terrasse.

Link til booking

Overnatning i Ano Meria

Marianthi Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Hvis du ønsker at bo forholdsvis billigt i Ano Meria, så er Marianthi Studios et godt bud. Stedet ligger i udkanten af byen i den nordlige del og her er der fred og ro, men stadig alt hvad man har brug for. Nogle værelser har terrasse andre har balkon med havudsigt.

Link til booking

Green Luxury Villas

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Har du lyst til fred og ro på et helt utroligt sted, så tjek ind i Green Luxury Villa på Folegandros’ nordlige del. Stedet er noget ganske særligt. Det ligger helt for sig selv udenfor Ano Meria og består af to lækkert indrettede huse. Der er smuk udsigt til landskab og hav.

Link til booking

Overnatning i Chora

Irene Rooms

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Hvis du ikke har de store krav til et overnatningssted, men blot søger et enkelt sted med en god placering, så er Irene Rooms i choraen ideelt. Dette er et fint lille sted med en hyggelig lille gårdhave og fine balkoner med udsigt over byen.

Link til booking

Miramare Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Med Miramare Hotel er vi oppe på øverste hylde, når det handler om luksus på Folegandros, men uden at det bliver ubetaleligt. Dette hotel har swimmingpool og en fantastisk beliggenhed i udkanten af choraen. Udsigten er ud over det sædvanlige og værelserne er indrettet enkelt og tro mod den græske stil.

Link til booking

Flere overnatningssteder

Flere hoteller

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Ud over vores egne favoritter på Folegandros er der omkring 60 overnatningssteder yderligere på øen. Du kan altså helt sikkert finde noget der passer til dine behov og pengepung.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.