Overnatning på Milos

Milos har rigtig mange overnatningssteder at vælge mellem. De fleste er lokaliseret i havnebyen Adamas. Det er der selvfølgelig en god grund til. Det er nemt at komme her til, da det ofte er i gåafstand fra færgen, og det er her de fleste faciliteter er.

Efter vores mening bør man dog søge mod Pollonia på nordvestkysten. Her er lidt mere roligt, og nogle rigtig gode steder at vælge mellem, hvor der er kælet lidt mere for den gode smag end man sædvanligvis oplever. Plaka er også et populært valg for dem der ikke nødvendigvis skal på stranden hver dag, men hellere vil have god udsigt og en mere fortættet atmosfære i den gamle by.

Tidligere var der også en campingplads på Milos, men den er nu lukket ned.

Du finder vores udvalgte overnatningsteder herunder. Vi har lavet en lille beskrivelse samt inkluderet et link til hvor du kan bestille og læse mere om det enkelte hotel.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Udvalgte hoteller i Pollonia

Niki Savvas

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Niki Savvas ligger direkte ned til vandet ved den vestvendte kyst i Pollonia i et roligt område. Her er otte flotte værelser med balkon, de fleste med havudsigt. Nogle af værelserne har tekøkken. Gåafstand til caféer, restauranter og indkøb.

Link til booking

Nefeli Sunset Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

20 m fra stranden ligger Nefeli Sunset med de smukke solnedgange, man kan se fra hotellets terrasse. Prisniveauet på Nefeli er noget over, hvad man ellers kan finde på de græske øer, men kvaliteten er fulgt med hele vejen.

Link til booking

Delmar Apartments & Suites

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Hotel Del Mar ligger blot 40 m fra stranden i Pollonia. Her er ni værelser der alle er indrettet smagfuldt og i traditionel stil. Det hele er niveauer over, hvad man normalt oplever på de græske øer. Super lækkert.

Link til booking

Apollon Rooms

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Apollon Rooms ligger 250 m fra den store strand i Pollonia og har desuden adgang til en privat klippestrand. Hotellet består af traditionelle bungalows, der omgiver en lille gårdhave med swimmingpool. Hotellet har egen restaurant.

Link til booking

Udvalgte hoteller i Adamas

Hotel Delfini

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Familiedrevne Hotel Delfini har en god beliggenhed 50 m. fra Lagada-stranden i Adamas’ vestlige udkant i gåafstand fra havnen og centrum. Værelserne er rummelige og er udstyret med tv og køleskab samt egen balkon. Der tilbydes en kontinental morgenmad hver morgen

Link til booking

Anemos Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Anemos er er lille familiedrevet sted med 6 værelser/ferielejligheder i Adamas. Beliggenheden er god med få hundrede meter til havnen med spisesteder og indkøbsmuligheder, såvel som de to strande Lagada og Papakino på hver side af byen.

Link til booking

Malion Rooms

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Malion Rooms ligger fordelagtigt tæt på alle de gode ting i Adamas; Stranden, caféer, spisesteder, indkøbsmuligheder og ikke mindst havnepromenaden. Stedet her byder på uprætentiøse værelser hvoraf nogle har balkon med havudsigt.

Link til booking

Overnatning i Plaka

Halara Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Studios Halara er bygget i kykladisk stil og har en formidabel panoramaudsigt over Det Ægæiske Hav. Det er et af de bedste hoteller i Plaka efter vores mening. Ligger mindre end 5 minutters gang fra centrum med spisesteder, caféer og aftenstemning.

Link til booking

Andre overnatningsmuligheder på Milos

Flere hoteller

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Ud over vores egne favoritter på Milos er der op mod 500 overnatningssteder yderligere på øen. Så du kan altså helt sikkert finde noget der passer til dine behov og pengepung.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.