Overnatning på Serifos

Da der i grove træk kun er to byer på Serifos, hvor livet udfolder sig, er det også primært i disse to byer at du finder de fleste overnatningssteder. Det drejer sig om havnebyen Livadi og den gamle hovedby Chora oppe over havnebyen. Begge steder har hver sin charme, men den vigtigste forskel er om man gerne vil være tæt på havet eller ej. Dertil er der selvfølgelig herlige overnatningssteder andre steder på øen, hvoraf nogle af dem er ganske eksklusive og ligger nogle naturskønne og fredelige steder. Så der er lidt for enhver smag og pengepung på Serifos.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Livadi/Livadakia

Studios Eliza

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Et ganske udmærket mellemklassehotel i rolige omgivelser lidt væk fra selve byen. Forskellige værelsestyper. Værelserne har det du skal bruge, og nogle med balkon med bjergudsigt. Lille fint udendørsområde. Tæt på stranden og havnebyen med spisesteder og butikker.

Link til booking

Avlomonasbeach

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hyggelige lille hotel ligger helt oppe i den nordlige ende af Livadi-bugten, lige ned til den sydvendte del af stranden. Fin græsk indretning og fine udendørsarealer. Der er lille café og snackbar på stedet. Hotellet ligger i smukke og fredelige omgivelser, og der er ikke langt til havnen med spisesteder og butikker.

Link til booking

Alexandros Resort Serifos

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Resortet har en aldeles glimrende placering på den lækre Livadakia-strand. Der er tænkt over indretningen og der er gode opholdsmuligheder på udendørs-arealerne. Forskellige værelsestyper, og nogle med havudsigt. Stranden er lige udenfor, og byen med butikker og spisesteder en lille gåtur derfra. Restaurant på stedet.

Link til booking

Coralli Bungalows

Wi-FiFamilierumPoolStrand

I smagfuld kykladisk stil kan du nyde din ferie tæt på vandkanten på Livadkia-stranden. Lækre bungalows i forskellige størrelser. Flotte udendørsarealer med pool, bar og restaurant på stedet. En lille gåtur fra havnebyen med butikker og spisesteder.

Link til booking

Overnatning i Chora

Serifos Olive

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette lille feriehus ligger i udkanten af Serifos’ hovedby, og er bygget yderligt på klipperne. Smukt og traditionelt indrettet og med en fabelagtig udsigt til havet fra en herlig tagterrasse. Gåafstand til den gamle by og indkøbsmuligheder. Der er plads til fire personer.

Link til booking

Serifos 1890 cliff house

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Tæt på den gamle hovedbys hyggelige torv finder du dette lækre feriehus med flot traditionel græsk indretning blandet med lidt skandinavisk. Her er en helt utrolig udsigt til bjergene. Caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder indenfor gåafstand.

Link til booking

Overnatning andre steder

Psili Ammos

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Feriehuset her har navn efter den strand det ligger på, og det er Serifos’ bedste strand. Huset henvender sig til dig, der gerne vil bo lidt isoleret i fred og ro, og ikke mindst med en god udsigt til en smuk strand. Der er alt hvad man skal bruge og plads til fem personer. Spisesteder tæt på, og 4 km til havnebyen.

Link til booking

Ammoa – Vagia Beach

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Her er der tale om et eksklusivt bungalowhotel i den dyrere ende. Beliggenheden er perfekt direkte på Vagia-stranden. Det er et virkeligt lækkert og helt nybygget hotel, hvor der er kræset for detaljerne. 11 km til havnebyen øge ingen faciliteter i nærheden, så det kræver bil.

Link til booking

Flere hoteller på Serifos

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Kunne du ikke lige finde noget du kunne bruge blandt vores forslag ovenfor? Der er heldigvis masser af andre spændende hoteller på Serifos.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.