Overnatning på Sifnos

Udbuddet af overnatningssteder på Sifnos er domineret af mindre hoteller og pensionater samt studios, men der er også overdådig luksus fra øverste hylde eller sågar en lille campingplads til telte. Du vælger selv.

Der er overnatningsmuligheder de fleste steder på øen, men selvfølgelig flest i byerne med de store strande.

Det er en god idé, at bestille sit ophold på forhånd – specielt hvis du vil bo sammen med hele familien, da familieværelserne hurtigt ryger.

Her er der bedst at bo

Skal vi pege på ét sted – hvilket ikke er nemt – må det blive Kamares, hvor turistudbud og traditionel atmosfære er godt afstemt. I Platis Gialos er der mere liv, og i Vathi mindre.

Har du ikke brug for en strand i nærheden er Apollonía midt på øen et godt valg. Her centralt på øen kan du nemt komme rundt på øen til de forskellige seværdigheder.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Vathi

Elies Resorts

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Elies Resorts i Vathi er Sifnos’ bedste – og dyreste – hotel. Vi snakker rendyrket luksus og god smag over hele linjen. Elies ligget godt placeret direkte til stranden i Vathi omgivet af oliventræer. Her er restaurant, swimmingpool, cocktail-barer, spa-område, tennisbane m.m.

Link til booking

Overnatning i Kamares

Delphini

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Delphini er skønt beliggende i Kamares-bugten modsat havnen. Delphini tilbyder smagfuldt indrettede værelser med egen balkon – de fleste med havudsigt. Nogle af værelserne har egen udendørs pool eller spabad. Hotellet ligger 5 minutters gang fra fra stranden.

Link til booking

Hotel Stavros

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Det centralt placerede Hotel Stavros byder på gode værelser med altan ud til bugten til rimelige priser. Du skal bare over vejen, så er du på stranden. Der er en lille købmandsbutik i stueetagen og masser af spisesteder inden for 50-100 m. Flink og hjælpsom betjening.

Link til booking

Xerolithia

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Et fremragende, lækkert, lille hotel indrettet i kykladisk stil. Det ligger 300 m. fra stranden i Kamares. Her er swimmingpool og snackbar samt fred og ro og en god atmosfære. Her tilbydes morgenmad ved poolen samt lette anretninger.

Link til booking

Overnatning i Platis Gialos

Edem Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Edem Hotel ligger i Platis Gialos omtrent 100 meter fra stranden. Et flot sted, hvor der er gjort noget ud af at skabe en smuk og hyggelig atmosfære, med bungalows og små haver. De har også en, efter græske forhold, fin morgenmadsbuffet. Ikke mindst har stedet et hjælpsomt og venligt personale.

Link til booking

Villa Antoniadis

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Villa Antoniadis i Platis Gialos har udendørs swimmingpool og solterrasse i sten. Ferieboligen er bygget i typisk kykladisk stil og omgivet af et roligt område med oliventræer. Ligger 200 meter fra stranden. Lejlighederne på 1. sal har udsigt til havet.

Link til booking

Misty

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Vil du nogle trin op ad skalaen – faktisk helt til tops – er Misty i Platis Yialos et godt bud. En herlig villa beliggende nærmest direkte ned til stranden. Villaen er stor med plads til op til 9 personer, og den er dyr, men den er i den grad også lækker.

Link til booking

Overnatning i Apollonia

Eleonas Apartments

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Eleonas Apartments ligger flot placeret blandt oliventræer 5 minutters gang fra selve bykernen i Apollonia, så man undgår by-støj. Her hersker en helt særlig atmosfære omkring de smukke bungalows med store terrasser. Her kan du nyde roen, blot et stenkast fra butikker og spisesteder.

Link til booking

Overnatning i Cherronisos

Paradise Home

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Hvis du ønsker fred og ro i smukke omgivelser, så er Paradise Home det rette sted. Beliggende på stranden i den flotte Vroulidia-bugt ca. 5 km syd for Cherronisos, ligger denne stilfulde feriebolig. Her er kræset for indretningen med græsk kyklade-stil og smagfuld enkelhed.

Link til booking

Poudas House

Wi-FiFamilierumPoolStrand

I bugten ved Cherronissos finder du dette fine mini-hus med enkel indretning. Det ligger lige ned til den lille strand og har en glimrende udsigt over strand og bugt, specielt fra den flotte overdækkede terrasse ovenpå huset. Tæt på et par spisesteder.

Link til booking


Alle overnatningssteder på Sifnos

Flere overnatningssteder

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Der er omkring 75 overnatningssteder på Sifnos lige fra de helt simple studios til luksushoteller og private villaer. Du finder en samlet oversigt her.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.