Overnatning i Thessaloniki

Thessaloniki er en storby, så her er selvfølgelig hundredevis af hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem. Lige fra luksus på øverste hylde til budgetvenlige steder uden faciliteter af nogen art i den anden ende.

Det mest oplagte område at bo i, når man er på storbyferie i Thessaloniki, er i centrum. Så er man i gåafstand til det meste, da de fleste interessante steder er centreret omkring Aristotelous-pladsen og havnepromenaden. Det der kræver transport er nemt tilgængeligt via offentlige busser. Det største problem med at bo i dette område er at prisen er derefter. Er prisen meget vigtig, så prøv at finde et studio, en privat lejlighed etc. Men elles er det til at betale, hvis du styrer uden om de femstjernede luksushoteller,

Vil du bo uden for centrum, er den gamle bydel (Ano Poli) det bedste sted. Her er du væk fra de travle gader i centrum, men ikke længere væk end en rask gåtur ned (og op, når du skal tilbage) af bakken bringer dig hen i centrum. Til gengæld får du en bedre udsigt og kommer tættere på de lokale spisesteder og en mere hverdagspræget atmosfære. Mere romatisk, kunne man måske kalde det.

Har du været i Thessaloniki før, og ønsker at prøve noget nyt, kunne området Kalamaria også være en mulighed. Det ligger 20-25 minutter med bus sydøst for centrum helt tæt på kysten. Her er flere gode fiskerestauranter, og en fin lystbådehavn.

Har du et særligt behov for eller ønske om at bo i en bestemt område uden for for centrum af Thessaloniki, kan du lade dig inspirere til byens forskellige områder på vores hovedside om Thessaloniki her.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i centrum af Thessaloniki

Hotel Olympia

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Hotel Olympia er et af de bedste steder at bo i Thessaloniki. Det ligger centralt og er moderne og smagfuldt både hvad angår interiør og faciliteter. Måske ikke typisk græsk, men gennemført lækkert. God morgenmadsbuffet.

Link til booking

A.D. Imperial Palace

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Godt beliggende hotel i centrum af Thessaloniki 700-800 m fra Aristotelous-pladsen. Hotellet er af den klassiske slags med masser af mørkt træ, marmor og guldbelægninger i victoriansk stil.

Link til booking

Hotel Kastoria

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Et af de mest økonomivenlige hoteller i Thessaloniki. Det ligger godt placeret 600 m fra Ladadika og lidt længere fra Aristotelous-pladsen. Her er pænt og rent, men forvent ikke luksus. Alle værelser har balkon, mens toilet og bad ligger på gangen.

Link til booking

Park Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Ligger 1 km fra havnepromenaden såvel som stationen. Moderne storbydesign, god morgenmadsbuffet, nydelige værelser og venligt personale. Park Hotel har det hele og mere behøver man sådan set ikke.

Link til booking

Abc Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Skal især fremhæves for den fantastiske beliggenhed midt i centrum med det hele inden for gåafstand. Her er morgenmadsrestaurant, moderne værelser og det hele er til at betale.

Link til booking

Overnatning i Ano Poli-området

Kripis Studio

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Kripis er et af de mest populære steder i Thessaloniki. Beliggende midt i den gamle bydel, Ano Poli. Her er fuldt udstyret køkken, balkon og bad. Flere spisesteder tæt på men ellers kun 1,7 km til Aristotelous-pladsen.

Link til booking

Flere overnatningssteder i Thessaloniki

Andre hoteller i Thessaloniki

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Der er hundredevis af hoteller og studios i Thessaloniki, så du vil helt sikkert kunne finde noget, hvis ikke du lige er enige i vores bud. Du finder hele Booking.coms udvalg her.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.