Overnatning på Alonissos

På Alonissos kan du finde overnatningsmuligheder af enhver art. Du kan både leje dig ind på enkle værelser eller finde store og eksklusive hoteller, hvor der ikke mangler noget. Du kan finde glimrende overnatningssteder i alle prisklasser enten hovedbyen Patitiri eller i nogle af de små og rolige landsbyer.

Fælles for de fleste steder er, at man ofte har en herlig udsigt over en af Alonissos’ mange smukke bugter med det turkise vand og frodige landskab. Se eksempelvis udsigten fra luksuriøse Althea Armonia Suites på billedet øverst.

Herunder er blot et lille udvalg af de mange mulige overnatningssteder på Alonissos.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Chrisi Milia

Alonissos Beach Bungalows and Suites Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

På Alonissos’ lækreste strand finder du dette eksklusive hotel. Udover de smukke omgivelser har du næsten fødderne i vandet på den private del af stranden og dertil en swimming pool. Alt er meget smagfuldt og der bliver kræset for gæsterne med lækker mad, massage og sportsaktiviteter etc.

Link til booking

Overnatning i Chora

Althea Armonia Suites

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hotel byder på luksus fra øverste hylde. I smagfulde omgivelser og nedkølet i en privat swimming pool, kan du nyde en fantastisk udsigt højt oppe over havet fra Alonissos’ gamle hovedby, Chora. Der er 3 luksus villaer med egen swimming pool. 3 lejligheder, og otte værelser med mini-pool.

Link til booking

Overnatning i Steni Vala

Casa Kalypso

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Nord for Steni Vala, ved et privat stykke strand, finder du denne perle! Det er bare så lækkert, idyllisk og stilfuldt, at det næsten ikke er til at bære. Casa Kalypso er ikke bare lækkert, ejerne har også valgt at tage hensyn til miljøet, så du kan nyde opholdet i rolige omgivelser med god samvittighed og i fulde drag.

Link til booking

Overnatning i Patitiri

Kavos Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Kavos Hotel har en god placering i hovedbyen Patitiri med kort afstand til havnen, spisesteder, caféer og butikker. Nogle af værelserne har en rigtig god udsigt over bugten. Standarden er fin til den billige pris. Der er en strand ca. 600 m fra hotellet. Morgenmad kan fås mod betaling.

Link til booking

Pension Panorama

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Hvis du går mere op i en god udsigt end i flot interiør, så er dette hotel i Patitiri et godt valg. Her får du en formidabel udsigt over bugten til en rimelig pris. Beliggende i hovedbyen på Alonissos er der ganske kort til stranden og til havnepromenaden med restauranter og butikker.

Link til booking

Overnatning i Votsi

Pension Votsi

Wi-FiFamilierumPoolStrand

I den lille pittoreske by Votsi, finder du dette hotel med farverige værelser og en mageløs udsigt. Her er værelser med plads til op til tre personer til rimelige priser. Hvis ikke du er på stranden et par minutter fra hotellet, eller en tur i den lille by, kan du nyde udsigten fra hotellet eller nyde solen eller skyggen i haven.

Link til booking

Flere muligheder

Flere overnatningssteder

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Ud over vores egne favoritter på Alonissos er der omkring 125 andre overnatningssteder på øen, så du kan helt sikkert finde noget efter din personlige smag.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.