Overnatning på Skiathos

Der er flere hundrede overnatningssteder af alle typer på Skiathos. Udbuddet er enormt. De fleste steder er lokaliseret i selve Skiathos By samt ved Megali Ammos Strand umiddelbart sydvest for byen. Men ellers er der flere turistområder beliggende langs den sydlige kyst omkring de store strande som Achladies, Kolios og Agia Paraskevi eller endnu længere væk ved Koukounaries. Også her er der et fint udvalg af hoteller og studios.

Efter vores mening er det bedste at styre uden om selve byen og i stedet vælge et af områderne ved en strand. Typisk kommer man netop til Skiathos for at være ved stranden, og så er det jo en klar fordel, at den er så tæt på som muligt. Da alle de store strande ligger langs den vej, hvor bussen går, er det intet problem at komme ind til byen, hvis man vil.

Det kan ikke anbefales at bo på den nordlige del af øen, da her hverken er faciliteter eller mulighed for transport. Men der ligger enkelte feriehuse i landskabet hist og her, så vil du virkelig have fred og ro, så kan det lade sig gøre.

Bestil hjemmefra og i god tid

Nedenfor har vi udvalgt nogle af de steder vi anbefaler i de enkelte områder. De populære steder bliver hurtigt booket, så sørg for at reservere hjemmefra og i så god tid som muligt. Lad være med at vente indtil sidste øjeblik. Det kan under alle omstændigheder ikke anbefales at vente til du ankommer til øen. I hvert fald ikke i højsæsonen i juli og august. Her er der en reel risiko for at alt er udsolgt.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Skiathos By

Babis

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Babis er et af byens mest populære hoteller i budgetklassen. Det er familiedrevet og beliggende centralt i byen i roligt område med skøn udsigt. Værelserne en enkelt indrettete med møbleret balkon. Der er lige under 1 km til stranden og 200 m til havnen. Venlig og imødekommende betjening.

Link til booking

Bourtzi Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Bourtzi er et 4-stjernet boutique hotel beliggende ved hovedgaden i Skiathos By kun 2 minutters gang fra havnen med taverner, barer og butikker. Værelserne er lækre og moderne indrettet og der er en dejlig gårdhave med swimmingpool og terrasse med liggestole, hvor der serveres morgenmadsbuffet.

Link til booking

Overnatning ved Megali Ammos Strand

Azalea View Skiathos studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Azalea View har en god beliggenhed i en olivenlund kun 50 m fra Megali Ammos Strand og 10 minutters gang fra centrum. Flere spisesteder indenfor 100 m. Her er enkelt indrettede værelser med balkon og havudsigt og mulighed for selvforplejning.

Link til booking

Angeliki Beach Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Angeliki Beach Hotel ligger direkte ud til Megali Ammos Strand i en stor frodig have med liggestole og snackbar. Bedre beliggenhed fås ikke. Flere forskellige typer værelser med balkon og udsigt over haven og Middelhavet. Morgenmad kan tilkøbes. Flere købmænd i området og busstoppested ved hovedindgangen.

Link til booking

Villa Anna

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Villa Anna et et rigtigt hyggeligt lejlighedshotel på en bjergskråning omgivet af oliven- og fyrretræer. Beliggenheden er lidt tilbagetrukket 250 m fra sandstranden i Megali Ammos. Der er minimarkeder og spisesteder i gåafstand, og Skiathos By ligger 700 m væk.

Link til booking

Overnatning ved Kolios Strand og Agia Paraskevi Strand

Villa Karina

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Det familiedrevne Villa Karina ligger mindre end 200 meter fra strandene i Agia Paraskevi og Kolios. Her er have med solterrasse og grilludstyr. Værelser med egen forplejning og balkon eller terrasse med udsigt over haven eller havet. Der ligger spisesteder under 5 minutters gang herfra.

Link til booking

Overnatning ved Koukounaries Strand

ELIVI Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Så bliver det ganske enkelt ikke bedre. 5-stjernede Elivi ligger omgivet af tre af øens bedste strande og har alle tænkelige faciliteter. Vælg mellem luksuriøse værelser, suiter og villaer, de fleste med egen pool eller udendørs spabad. Flere spisesteder og barer på hotellet.

Link til booking

Andre overnatningssteder på Skiathos

Flere muligheder for overnatning på Skiathos

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Er ovenstående udpluk ikke lige noget for din smag så følg linket herunder og find mere end 300 overnatningssteder på Skiathos. Lige fra enkle studios til luksus på øverste hylde.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.