Overnatning på Skiros

Selvom Skiros er en lidt ukendt græsk ø for mange udenfor Grækenland, er der stadig mange overnatningssteder på øen. De græske turister skal jo også have et sted at overnatte. Disse hoteller, pensionater, lejligheder og studios ligger primært i de tre største byer på Skiros, nemlig i hovedbyen Chora, i den lidt turistprægede by Magazia og i den lille havneby Linaria. Der er ingen store luksus resorts på Skiros.

Vi har valgt lidt forskellige steder ud i de tre byer, som et forslag til gode steder at overnatte. Der er selvfølgelig mange flere muligheder.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Chora

Holiday Home Lalares

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Midt i den stemningsfulde Chora ligger denne lille bolig med en herlig udsigt over byen. Boligen er rigtig hyggelig med nyt og gammelt i fin blanding. God terrasse med og uden skygge. Her er du tæt på det hele i byen, og stranden er også indenfor gåafstand.

Link til booking

House in Skyros with an amazing sea view

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette lille hus ligger højt i Chora og tæt på fæstningen på toppen af bjerget, og som navnet antyder er her en super god udsigt over den flotte bugt nedenfor. Det fine gamle byhus har en gammeldags indretning, og der er hvad man skal bruge. Det ligger tæt på caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder.

Link til booking

Overnatning i Magazia

Agalipa

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Disse flotte bungalows ligger 200 m fra Gyrismata-stranden og 1,5 km fra Molos-stranden. Lejlighederne er lækkert indrettet, og her er hvad man skal bruge. Udover den gode havudsigt, er der fra den fine have udsigt til Chora’en på bjerget. De ligger i et roligt område, men med spisesteder og caféer tør på.

Link til booking

Skyros Ammos Hotel

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette utroligt lækre hotel ligger tæt på stranden i Magazia, men også indenfor 1 km til Chora. Der er virkeligt kræset for indretningen på hotellet, hvor både indendørs- og udendørsarealer er i smagfuld og enkel Kyklade-stil. Der er caféer, spisesteder og butikker indenfor gåafstand.

Link til booking

Overnatning i Linaria

Lykomides

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette lille hotel ligger lige ned til den lille travle havn. Værelserne har en hyggelig og enkel indretning, og ikke mindst en altan med herlig udsigt over havnen. Man er tæt på det hele i den stemningsfulde havneby. Caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder er indenfor gåafstand. En strand ligger 1,3 km væk.

Link til booking

Overnatning i Acherounes

Pegasus Studios & Apartments

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Med 10 minutters gang fra den stemningsfulde havneby og kun 30 m til stranden. Værelserne er hyggelige med enkel indretning, og der er hvad man skal bruge. Herlig udsigt til bugten fra terrasser eller balkoner. Caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder indenfor gåafstand.

Link til booking

Andre overnatningssteder på Skiros

50 hoteller på Skiros

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Ud over de overnatningssteder vi nævner ovenfor er der omkring 50 andre på Skiros. Dem finder en oversigt over her.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.