Overnatning på Skopelos

Skopelos er en dejlig frodig ø, med de fleste overnatningssteder placeret omkring de tre kystbyer Chora, Glossa/Loutra og Neo Klima. Det er selvfølgelig også muligt at finde overnatningssteder både inde i landet og ved mindre bugter i smukke og fredelige omgivelser. Vi har plukket nogle steder ud, som vi mener er gode bud på, hvor du kan overnatte på din ferie på Skopelos.

GoGreece har en annonceaftale med Booking.com. Vi får provision, hvis der bestilles overnatning via vores links. Booking.com har ingen indflydelse på hvilke hoteller vi vælger ud, eller hvordan vi omtaler dem.

Overnatning i Chora

Sofia’s Garden Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Midt i Chora i et roligt område ligger dette herlige sted med gode værelser med balkon, hvor de øverste har udsigt over byen og havet. Der er en fin og hyggelig gårdhave. Her er du tæt på havnen, caféer, spisesteder, museer, indkøbsmuligheder og to strande indenfor gåafstand.

Link til booking

Hotel Antonios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette hotel ligger i udkanten af Chora, tæt på stranden. Værelserne er med enkel indretning, og der er hvad du skal bruge. Værelserne har terrasse eller balkon, nogle med herlig havudsigt. Her er du tæt på caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder samt ikke mindst stranden.

Link til booking

Overnatning i Glossa

Villa Malena

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Denne store villa med pool ligger 1,7 km udenfor Glossa i naturskønne omgivelser og med en herlig udsigt til havet fra en stor terrasse. Der er plads til 6 personer i villaen, der har 3 soveværelser. Stedet indbyder til afslapning og hygge.

Link til booking

Overnatning i Loutraki

Dion Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Denne lejlighed ligger i et hjørnehus lige ned til vandet i den lille havneby Loutraki. Værelset har en enkel indretning med balkon med udsigt til stranden og havet. Der er hvad du skal bruge. Herfra er man tæt på det hele, caféer, restauranter, indkøbsmuligheder og stranden.

Link til booking

Natura Luxury Boutique Hotel Skopelos

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Hvis du ønsker luksus, så er dette hotellet for dig. Lige bag den lille havn kan du forkæle dig selv i lækre omgivelser. Indretningen er stilfuld i sin enkelhed med vægt på det naturlige. Der er pool, wellness/spa, restaurant og udsigt til havnen og havet. Tæt på byen med caféer, spisesteder og strand.

Link til booking

Overnatning i Neo Klima

Studios and Apartments Meri

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Dette sted ligger tæt på havet og i øvrigt tæt på det hele i den lille fiskerby, hvor du både finder lidt caféer, spisesteder, indkøbsmuligheder og strande. Enkelt indrettede værelser og lejligheder med balkon, de fleste med god udsigt til havet. Hyggelige udendørsarealer.

Link til booking

Machi Studios

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Disse studios ligger centralt i den lille fiskerby, og der er gåafstand til flere strande, havnen, caféer, spisesteder og indkøbsmuligheder. Værelserne er pæne og enkle og har balkon med udsigt til havet. Fint udendørsareal med fælles grill.

Link til booking

Overnatning andre steder

Pelagos

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Bag en af Skopelos’ bedste strande, Stafilos, ligger dette herlige sted. Her er flere forskellige boliger og 2 pools. Stedet ligger i flotte grønne og rolige omgivelser 3,5 km syd for Chora. De fine værelser og udendørsarealer appellerer til afslapning og hygge.

Link til booking

Milia Apartments

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Disse lækre lejligheder finder du ved Skopelos’ vestkyst tæt på flere af øens bedste strande. Lejlighederne har en pæn og hyggelig indretning, og der er terrasse eller balkon med herlig udsigt til havet. Her er fine udendørsarealer med legeplads og udsigt til Milia strand, der ligger lige nedenfor.

Link til booking

Endnu flere muligheder

Wi-FiFamilierumPoolStrand

Falder ingen af vores anbefale steder i din smag, har Booking.com nogle hundrede overnatningsmuligheder på Skopelos at vælge mellem.

Link til booking

Artiklen er senest opdateret i marts 2021.